Hoofdpagina I Onderwerpen I Site-info I Actueel I Linken en Adverteren I Linkpartners I Hongarije-Startpagina I Contact I Bookmark deze Rubriek
 
Rubrieken
 
Algemeen
Huis in Hongarije
Huis kopen
Oriënteren
Juridische aspecten
Emigreren
Nutsvoorzieningen
Gezondheidszorg
Vakantie in Hongarije
Stad & Streek
Flora & Fauna
Kunst & Cultuur
Traditie & Religie
Eten & Drinken
Literatuur
Diversen
 
Advertentie
Helemaal het roer om
Album printer-De leukste foto's in een album
Het buitenlands onroerend goed boek
HongarijeAdviesZoekvinden
HongarijeAdviesStartplezier
Hongarije.diamental.nl

Oriëntatie op de markt.
Wegens familieomstandigheden zijn wij niet in staat de nodige tijd op ons landje door te brengen. Bent u avontuurlijk ingesteld en wilt u Hongarije voor één of meerdere jaren uitproberen? Neem dan even contact met ons op...

Makelaars

Een goede makelaar/bemiddelaar zal u adviseren niet alleen alle tijd te nemen voor de bezichtiging van de objecten, maar ook voor verkenning van de omgeving en u niet dwingen tot overhaaste aankoop. Tevens dragen ze vaak zorg voor bijkomende zaken die verband houden met uw aankoop, zoals aanmelding bij het water- en energiebedrijf, verzekering voor inbraak, brand, waterschade en inboedel, en indien gewenst het openen van een Hongaarse bankrekening.


Onroerend Goed en Emigratie-beursen

De onroerendgoed beurs Second-Home wordt zowel in het voorjaar, als in het najaar in Utrecht gehouden. De eerstvolgende beurs vindt plaats op 10-11-12 oktober 2008. Meer informatie over deze beurs: klik hier...
Daarnaast biedt ook de Immo Internationaal beurs in Houten 2x per jaar de gelegenheid om zich te oriënteren en, niet minder belangrijk, kennis te maken met een aantal makelaars, bemiddelaars en projectontwikkelaars. Er worden lezingen gehouden over de juridische en financiële aspecten van onroerend goed in het buitenland. Daarnaast kunt u natuurlijk ook eens een bezoek brengen aan de emigratiebeurs.


Literatuur

Wonen en Kopen in HongarijeIn de Literatuurrubriek vindt u een volledig overzicht van alle boeken over emigreren of het kopen van een tweede huis in het buitenland. Absolute aanraders voor iedereen met beginnende emigratieplannen, maar ook wanneer je al voorbij de eerste oriënterende fase bent, al in Hongarije woont, of er een vakantiehuis bezit. Ook boeken met verhalen van emigranten en speciale boeken voor kinderen, of ouders met emigratieplannen. U kunt ook op het boek klikken om direct op de onroerend-goed afdeling te komen.


Websites, zoekdiensten en startpagina's

Last but not least; de oriëntatie via websites, zoekdiensten en startpagina's.

De meeste makelaars presenteren informatie over onroerend goed op hun website. Deze zijn te vinden door bij zoekdiensten de woorden "Makelaar" en "Hongarije" of "Hongaarse" in te tikken. Verschillende zoekdiensten en verschillende woordencombinaties zullen andere resultaten opleveren. Experimenteer hier gerust mee. U kunt direct aan de gang door de google-zoekdienst onder aan deze pagina te gebruiken! U kunt natuurlijk ook direct klikken op de logo's van de makelaars die op onze site adverteren.

Er zijn ook talloze zoekdiensten te vinden op het gebied van onroerend goed. Het zou teveel zijn om ze hier allemaal op te noemen, maar we hebben een aantal links voor u verzameld op onze startpagina's, met name HongarijeAdvies.zoekvinden.nl en/of HongarijeAdvies.startplezier.nl.


Klik hier om een overzicht van al onze startpagina's te krijgen.Advertentie
Stichting Diamental
Last minute vakanties
Een aanrader voor iedereen die wil weten wat het werkelijk betekent om in een ander land een nieuw leven op te bouwen
cheap tickets _ goedkope vliegreizen
Vakantie in Hongarije online boeken
Google
 
Web diamental.nl
 
Copyright en webdesign: diamental.nl