Hoofdpagina I Onderwerpen I Site-info I Actueel I Linken en Adverteren I Linkpartners I Hongarije-Startpagina I Contact I Bookmark deze Rubriek
 
Rubrieken
 
Algemeen
Huis in Hongarije
Vakantie in Hongarije
Stad & Streek
Flora & Fauna
Kunst & Cultuur
Ambachten
Hongaarse Muziek
Online Radio
Online videoclips
Verjaardagslied (H)
Songteksten (H)
Hungarian Folk & Gipsy
Hongaars Klassiek
Musea
Exposities
Hongaarse Films
Beroemde Hongaren
Traditie & Religie
Eten & Drinken
Literatuur
Diversen
 
Advertentie
Helemaal het roer om
Bungalow net
Album printer-De leukste foto's in een album
Szabad fold natuurvakanties
Hongarije.diamental.nl
Muziek - Hongaarse Online Internet Radio

Er zijn een aantal zenders die online muziek bieden. Uiteraard is hierbij een redelijke snelle verbinding bij nodig. Voor de liefhebbers van Hongaarse muziek met die mogelijkheid heb ik hier onder een aantal internet-radiozenders staan, met hun internetadres (op de naam klikken), directe luistermogelijkheid (rechts-indien mogelijk) en bijzonderheden.

Veel luisterplezier!


Csaba Rádió Populair  
Actuele Hongaarstalige website met studio webcamers. In de bovenbalk vermelding van het spelende lied (Most Szól). Rechts ziet u 'Online Rádió'. Als u daar op klikt kunt u kiezen voor de gewenste snelheid.
Danubius Rádió Gevarieerd, zelf te kiezen Luisteren
De internetsite is actueel met nieuws over film, muziek en video. Door op VIDEO te klikken opent een keuzemenu met clips, filmpresentaties en reportages. Onder de aankondigingen zit links op de site zit een menu (in het blauw- Dol menu) waar je kunt kiezen voor je eigen muziekstijl. In het venster dat vervolgens opent ziet u de artiest, het nummer en van welk album het afkomstig is. Een absolute aanrader!
Jazz Rádió Jazz  
Alleen te beluisteren in ogg. De website heeft een Engelstalige afdeling met vermelding van Jazz-albums en waar verwezen wordt naar de mogelijkheid om de ogg-plugg-in te laden.
Juventus Rádió Populair Luisteren
Hongaarse website met op werkdagen van 20.00 - 22.00 beeld via webcamera.
Magyar Rádió Gevarieerd, Educatief Luisteren
Onze link opent op de Engelstalige website. Links kunt je kiezen tussen Kossuth-, Petöfi-, Bartók radio en Radio Budapest, die engelstalige en Duitstalige achtergrondinformatie over Hongarije bieden. Onze link(rechts) opent met Petöfi Radio.
Roxy Rádió Populaire en Dans-muziek Luisteren
De site is Hongaarstalig. De muziek Engels en Hongaars.
Sláger Rádio Populair Luisteren
De site is Hongaarstalig. Online luisteren kan door links op online te klikken.
Tilos Rádió Dans en Alternatieve muziek Luisteren
Deze internetsite is niet alleen Tilos (verboden/politiek getint :-) maar ook alleen in het Hongaars. Via de internetpagina is de muziek in het ogg bestand te horen door links op 'Hallgass; Listen' te klikken. Door rechts op de knop Müsorok te klikken kunt u zien wat het dag programma is, met informatie over de muzikant. Omdat we het op de site niet terug konden vinden hebben we hierboven een shortcut naar MP3 gemaakt.
Tilos Indian Indiase klassieke muziek  

Deze site is een sub-afdeling van Tilos-Radio, waarbij Tóth Szabolcs ( Zondags van 11.30 - 13.30 op Tilos-radio te beluisteren) engelstalige achtergrond van Indiase muziekinstrumenten en muzikanten biedt. Onze link opent op het engels-talige blad waar men het laatste programma kan beluisteren.


Vörösmarty Gevarieerd/ook Engelstalig Luisteren
De site is Hongaarstalig en biedt de mogelijkheid om een verzoeknummer aan te vragen. De verzoeknummers worden op werkdagen van 16.00 - 17.00 afgespeeld. In het week-end van 15.00-17.00. Kiezen kan door op KÍVÁNSÁGMŰSOR te klikken.
Advertentie
Vakantie in Hongarije online boeken
Een bestaan als expatriate
Effe weg _ Supervoordelige busreizen
cheap tickets _ goedkope vliegreizen
emigratieboek
Voor redelijke prijzen en optimale service
Google
 
Web diamental.nl
 
Copyright en webdesign: diamental.nl