Hoofdpagina I Onderwerpen I Site-info I Actueel I Linken en Adverteren I Linkpartners I Hongarije-Startpagina I Contact I Bookmark deze site
 
Rubrieken
 
Algemeen
Huis in Hongarije
Vakantie in HU
Feestdagen
Evenementen
Bezienswaardig
Kuuroorden
Csongrád
Kiskunfélegyháza
Kiskunmasja
Accommodatie
Stad & Streek
Flora & Fauna
Kunst & Cultuur
Traditie & Religie
Eten & Drinken
Literatuur
Diversen
 
Advertentie
Bungalow net
fotoproduct 4 U - digitale foto's direct in een album
Folder met termaalbaden
Hongarije.diamental.nl
Kuurbad in Csongrád

Városi Gyógyfürdő és Uszoda, Dob utca 3-5, Tel: (63) 481-918 Fax: (63) 483-631

Voorkant kuuroord CsongradHet bad in Csongrád is opgedeeld in 2 gedeelten; binnen en buiten. Wanneer je het bad binnenkomt, zie je meteen het recratiegedeelte, compleet met tafelvoetbal en biljart. De kassa bevindt zich aan de rechterkant, met daarachter een gelegenheid om iets te eten en drinken te kopen. Langs de zijkanten bevinden zich verschillende compartimenten voor o.a. watermassages en electrotherapie.

Achterin bevindt zich het omkleed gedeelte met (onlangs vernieuwde) douches en het kuurbad. Het kuurbad bestaat uit drie gedeelten; Het middelste, grootste en warm water bad wordt geflankeerd door twee kleinere baden.

Buitenzwembad van achter gezienLinks bevindt zich het heetwater bad. Volgens het begeleidende bordje ongeveer 39 graden, maar toen wij er waren beduidend heter. Rechts het koude bad (22 graden). Het geneeskrachtig water is carbonaathoudend en helpt bij gewrichts-, motorische- en gynaechologisch klachten en reuma.

Net vóór de kassa in de voorhal bevindt zich de doorgang naar het buitengedeelte. Hier bevinden zich meerdere baden, waar onder een wedstrijdbad waar o.a. de plaatselijke zwemploeg traint.

Verder bevindt zich buiten een warmwaterbad met daarachter een grasveld met speeltoestellen en een aparte doorgang naar het kinderbadje met speelgelegenheid voor de allerkleinsten. Op datzelfde grasveld bevindt zich een doorgang naar het daarachter gelegen Kert vendéglö en mini-golf.Advertentie
Geheel verzorgd op vakantie met Pharosreizen 
Wonen en kopen in Hongarije
Je favoriete foto op canvas
cheap tickets _ goedkope vliegreizen
Vakantie in Hongarije online boeken
Kocser vakantiehuis
Folkloristische paardenshows bij Kiss Tanya
When abroad
Google
 
Web diamental.nl
 
Copyright en webdesign: diamental.nl